Bella Arena

Bella Arena er den nyeste tilføjelse til Bella Center Copenhagen. En unik og bæredygtig arena der giver København helt nye muligheder for alle former for kultur-, sports- og kongresevents.

En bæredygtig multiarena

Bella Arena er en unik og bæredygtig arena, der giver Bella Center og København endnu bedre faciliteter til at huse koncert- kultur- og sportsevents samt store kongresser og events. Arenaen er en af Nordeuropas største af sin art og perfekt til kultur- og sportsarrangementer. 

I den nye arena er der plads til 7.000 siddende eller 8.600 stående gæster. Dertil kommer et stort og lyst foyerområde, der binder arenaen sammen med Bella Center og AC Hotel Bella Sky, og som har plads til 7.000 gæster.  
 

En af de mest bæredygtige arenaer
Bella Arena har ikke bare utallige anvendelsesmuligheder til events. Arenaen er bygget og drevet med en 360 graders tilgang til bæredygtighed og som en del af vores Responsible Hospitality-strategi.

Bella Arena har opnået DGNB Gold Certification, som er en af de højeste certificeringer for bæredygtigt byggeri, og vi er nogle af de første til blandt andet at bruge et nyt byggemateriale produceret af genanvendte Carlsberg fustager.

Kontakt info

Bella Arena
Besøgsadresse:
Martha Christensens Vej 10 - Indgang 4 
2300 København S
Tlf.: +45 3252 8811
arena@bellacenter.dk

Besøg bellaarena.dk