Møder & Events hos Bellagroup

Vores brands og venues

Skal du holde et møde, en konference, en fest eller et event? Så er du landet det helt rigtige sted. Bellagroup driver en række forskellige brands og venues, med ekspertise i at afholde møder og events - både med og uden overnatning.

Bella Sky Conference & Event er vores topmoderne konferencecenter som er direkte forbundet med Bella Center Copenhagen. Vores tre internationale hoteller, Copenhagen Marriott Hotel, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers, har utallige muligheder for at skabe rammerne til det perfekte møde eller event.

Se vores forskellige mødepakker og konferencesteder nedenfor

Julefrokoster

Vi har faciliteterne, ekspertisen og rammerne for at skabe den perfekte firmajulefrokost. Vi tilbyder julefrokostpakker på Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Sky Conference & Event og på Copenhagen Marriott Hotel. Og så har vi plads til alt fra 10 til 600 personer, og mulighed for op til 7.000 personer i Bella Sky Conference & Event.

 

  • Læs mere om mulighederne her

Kickoff og firmafester

Hvert år hjælper vi med at skubbe det nye år i gang med kick-off for medarbejdere og teams. Vi har i Bellagroup mange års erfaring med afholdelse af møder – store som små. Skal dagen afrundes med en hyggelig, uformel middag eller måske et brag af en firmafest? Så har vi også de perfekte rammer til det, og vi målretter naturligvis arrangementet, så det passer til jer.

Skal vi hjælpe med at afholde årets bedste fest? Bella Center Copenhagen har over 30 års erfaring med at holde og planlægge fester. Med den nyeste tilføjelse i form af Bella Arena, er der kommet endnu flere muligheder for at skabe uforglemmelige festoplevelser.

SKI rammeaftale

Bellagroup er en del af SKI-rammeaftalen med Crowne Plaza Copenhagen Towers og Bella Sky Conference & Event, og derfor kan vi tilbyde mødepakker og overnatninger til favorable priser til det offentlige. Alle vores mødepakker indeholder lokaleleje, standard AV-udstyr og forplejning.

  • Se vores forskellige pakker i SKI rammeaftalen her

Digitale muligheder

Der er uanede muligheder for digitale løsninger til møder og events. Se nogle af vores eksempler på hybridmøder og digitale event eller kontakt os for en uforpligtende snak og lad os skræddersy den løsning, der passer til dit event. 

  • Læs mere om vores digitale løsninger her

Bryllupper og privatfester

Skal du holde bryllup, barnedåb, fest eller noget helt andet? Så har vi rammerne til at skabe det perfekte arrangement.

Hold din næste fest i det grønne Atrium på Crowne Plaza Copenhagen Towers, ved vandet på Copenhagen Marriott Hotel eller med udsigt på AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

  • Læs om vores bryllupspakker her