Vores hoteller

Bellagroup driver de tre internationale hoteller Copenhagen Marriott Hotel, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers, som tilsammen har knap 1.600 hotelværelser.

Copenhagen Marriott Hotel

I centrum af København på Kalvebod Brygge helt ned til havnekanalen ligger det eksklusive Copenhagen Marriott Hotel. Med 406 rummelige og fuldt udstyrede værelser samt luksussuiter er det Danmarks største hotel med femstjernede omgivelser og femstjernet service.

Udforsk hotellet

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i København er et af Danmarks førende hoteller inden for bæredygtighed. Det bæredygtige element går igen i alle aspekter af hotellet, og vores grønne profil gør, at vi bruger 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller. Hotellets imponerende Atrium rummer små 3000 planter af forskellig art. De fungerer ikke blot som en visuel påmindelse om hotellets bæredygtige profil, de forbedrer også akustikken og indeklimaet med deres luftrensende egenskaber, hvilket i sidste ende gavner arbejdsmiljøet. 

 

Udforsk hotellet

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Det 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen er med sine 23 etager, 811 værelser og 30 mødelokaler et af de største og mest æstetiske hoteller i Norden. Kvalitet og oplevelser er i højsædet, og vi tilbyder alt fra unikke mødefaciliteter i Bella Sky Conference & Event til fantastiske madoplevelser og afslapning.

Udforsk hotellet