Gavekort og oplevelser fra Bellagroup

Her finder du gavekort til hotelophold, oplevelsesgaver, særtilbud og billetter til sjove events for små og store.

Hvem skal forkæles med et lækkert gavekort eller billetter til sjove events?

Gavekort til AC Bella Sky Copenhagen

AC Bella Sky Copenhagen er Københavns ikoniske designhotel med skønne værelser og fantastisk udsigt. Hvert værelse er udstyret med gulv-til-loft vinduer og skandinavisk design. Et gavekort til AC Bella Sky Copenhagen gælder også til hotellets restauranter Martha Brasserie og AC Lounge.

Gavekort til Copenhagen Marriott

Copenhagen Marriott Hotel byder på 5-stjernet luksus i Københavns centrum - lige ud til havnebad og kanalen. Nyd livet og udsigten på terrassen, som ligger i første række til Kalvebod bølge.

Hos Copenhagen Marriott Hotel, er der masser af muligheder for at nyde livet ved vandet. Sejl en tur eller tag et dyp i vandet - både sommer og vinter.

Gavekort til Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af Danmarks mest bæredygtige hoteller, og er fyldt med oplevelser og et kæmpestort grønt atrium. Gavekort gælder også i Restaurant BARK, som byder på smagsoplevelser med et strejf af Amerika, og omgivet af grønne palmer og tropiske planter i vores Atrium.

Billetter til Titanic Live in Concert

I 1997 ramte James Camerons ”Titanic” biograferne, og en af verdens mest betagende kærlighedshistorier blev født. Nu har du chancen for at være en del af historien!

For første gang i Danmark præsenteres ”Titanic Live in Concert”. Se filmen på det store lærred, mens Stockholm Concert Orchestra med kor og solist under ledelse af dirigent Timothy Henty fremfører James Horners uforglemmelige musik live til filmen.

En klassiker, du ikke vil glemme – 19. oktober 2024 i Bella Arena.

Billetter til Bogforum

Bogforum finder sted den 1.-3. november 2024 i Bella Center. Billetsalget er allerede i gang, så sørg for at sikre din billet til denne litterære fest.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil løfte sløret for årets spændende forfattergæster.

Der er masser at glæde sig til, så marker allerede nu datoerne i kalenderen og gør dig klar til en uforglemmelig weekend på Bogforum 2024!

Er du på udkig efter et særligt ophold?

Tag et kig på vores udvalg af spændende hotelpakker på AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Uanset om du ønsker gourmetmad, en tur i Tivoli eller vil et smut forbi Dansk Arkitektur Center, har vi noget for enhver smag. Besøg vores hjemmeside for at udforske de spændende muligheder og planlæg dit ophold.

Bellagroup - Center Boulevard 5 - 2300 København S
CVR: DK37939838
Kontaktinformation

 

Bellagroup er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. 
Bellagroup består af AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event.

Vi arbejder målrettet med CSR og bæredygtighed på tværs af brands og forretningsområder. Vores mål er altid at levere den bedste service til vores gæster og samtidig tage ansvar for forretningens påvirkning af og aftryk på miljø og samfund.