Gaver til hele familien fra Bellagroup

Her finder du oplevelsesgaver, billetter til sjove events for små og store, særtilbud, gourmetoplevelser og gavekort til hotelophold.

Hvem skal forkæles med et lækkert gavekort eller billetter til sjove events?

Gavekort til SUKAIBA Copenhagen

SUKAIBA ligger i 76 meters højde på toppen af AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Restauranten, der byder på imponerende panoramaudsigt over hele København, er netop kåret som Danmarks Bedste Hotelrestaurant 2023.

Giv en du har kær en unik totaloplevelse med asiatisk gastronomi

Gavekort til AC Bella Sky Copenhagen

AC Bella Sky Copenhagen er Københavns ikoniske designhotel med skønne værelser og fantastisk udsigt. Hvert værelse er udstyret med gulv-til-loft vinduer og skandinavisk design. Et gavekort til AC Bella Sky Copenhagen gælder også til hotellets restauranter som for eksempel SUKAIBA Copenhagen eller AC Lounge.

Billetter til Copenhagen Gaming Week

Årets julegave til små og store legebørn og gamere er billetter til den første Copenhagen Gaming Week nogensinde. 

Her er der læring og leg for store og små, og der kan opleves et imponerende lineup af kendte creators, konkurrerende esportshold, must-meet-ikoner, cosplay,  eksklusive konkurrencepræmier, fysiske pop-ups, utrolige partnere og meget, meget mere.

Det hele finder sted i Bella Center og Bella Arena den 12. - 14. januar. Se mere på copenhagengamingweek.dk  

Billetter til LEGO Festival of Play

LEGO er tilbage i Bella Center 15. - 18. februar - og scenen er sat for at give den allerbedste julegave, der vil byde på ultimative legeoplevelser for alle LEGO elskere 

Fantasien blomstrer i Nature Park, der er farverig leg i Colour Zone, fremtiden bygges i LEGO® klodser i Brick to the Future, og de vildeste drømme gøres til virkelighed i DREAMZzzTM Zone.

Læg dertil stjernespækkede live-musikoptrædener! LEGO Festival of Play bliver en fantastisk begivenhed, som vil gøre vinterferien sjovere for små og store. 

Gavekort til Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af Danmarks mest bæredygtige hoteller, og er fyldt med oplevelser og et kæmpestort grønt atrium. Gavekort gælder også i Restaurant BARK, som byder på smagsoplevelser med et strejf af Amerika, og omgivet af grønne palmer og tropiske planter i vores Atrium.

Gavekort til Copenhagen Marriott

Copenhagen Marriott Hotel byder på 5-stjernet luksus i Københavns centrum - lige ud til havnebad og kanalen. Nyd livet og udsigten på terrassen, som ligger i første række til Kalvebod bølge.

Hos Copenhagen Marriott Hotel, er der masser af muligheder for at nyde livet ved vandet. Sejl en tur eller tag et dyp i vandet - både sommer og vinter.

Bellagroup - Center Boulevard 5 - 2300 København S
CVR: DK37939838
Kontaktinformation

 

Bellagroup er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. 
Bellagroup består af AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event.

Vi arbejder målrettet med CSR og bæredygtighed på tværs af brands og forretningsområder. Vores mål er altid at levere den bedste service til vores gæster og samtidig tage ansvar for forretningens påvirkning af og aftryk på miljø og samfund.