Gavekort til hotel og restaurant

Giv et gavekort til forkælelse

Bellagroup driver 3 internationale hoteller i København, der også er kendt for de gode barer og restauranter.
Bellagroups hoteller er beliggende centralt i København. Gavekort til hotellerne kan benyttes både i hotellets bar og restaurant samt til overnatning.

Gavekort til SUKAIBA Copenhagen

SUKAIBA ligger på 23. etage, og har udsigt over hele København. Giv en du har kær en unik totaloplevelse med asiatisk gastronomi i 76 meters højde på toppen af AC Hotel Bella Sky Copenhagen. 

Køb gavekort til SUKAIBA

Gavekort til AC Bella Sky Copenhagen

AC Bella Sky Copenhagen er Københavns ikoniske designhotel med skønne værelser og fantastisk udsigt. Hvert værelse er udstyret med gulv-til-loft vinduer og skandinavisk design. Et gavekort til AC Bella Sky Copenhagen gælder også til hotellets restauranter som for eksempel SUKAIBA Copenhagen eller Restaurant Basalt.

Køb gavekort

Gavekort til Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af Danmarks mest bæredygtige hoteller, og er fyldt med oplevelser og et kæmpestort grønt atrium. Gavekort gælder også i Restaurant BARK, som byder på smagsoplevelser med et strejf af Amerika, og omgivet af grønne og tropiske planter i vores Atrium.

Køb gavekort til Crowne Plaza

Gavekort til Copenhagen Marriott

Copenhagen Marriott Hotel byder på 5-stjernet luksus i Københavns centrum - lige ud til havnebad og kanalen. Nyd livet og udsigten på terrassen, som ligger i første række til Kalvebod bølge.

Hos Copenhagen Marriott Hotel, er der masser af muligheder for at nyde livet ved vandet. Sejl en tur eller tag et dyp i vandet - både sommer og vinter.

Køb gavekortet her

Bellagroup - Center Boulevard 5 - 2300 København S
CVR: DK37939838
Kontaktinformation

 

Bellagroup er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. 
Bellagroup består af AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event.

Vi arbejder målrettet med CSR og bæredygtighed på tværs af brands og forretningsområder. Vores mål er altid at levere den bedste service til vores gæster og samtidig tage ansvar for forretningens påvirkning af og aftryk på miljø og samfund.