Gaver til hele familien fra Bellagroup

Her finder du oplevelsesgaver, billetter til sjove events for små og store, særtilbud, gourmetoplevelser og gavekort til hotelophold.

Hvem skal forkæles med et lækkert gavekort eller billetter til sjove events?

Gavekort til AC Bella Sky Copenhagen

AC Bella Sky Copenhagen er Københavns ikoniske designhotel med skønne værelser og fantastisk udsigt. Hvert værelse er udstyret med gulv-til-loft vinduer og skandinavisk design. Et gavekort til AC Bella Sky Copenhagen gælder også til hotellets restauranter som for eksempel SUKAIBA Copenhagen eller AC Lounge.

Gavekort til SUKAIBA Copenhagen

SUKAIBA ligger i 76 meters højde på toppen af AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Restauranten, der byder på imponerende panoramaudsigt over hele København, er netop kåret som Danmarks Bedste Hotelrestaurant 2023.

Giv en du har kær en unik totaloplevelse med asiatisk gastronomi

Gavekort til Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af Danmarks mest bæredygtige hoteller, og er fyldt med oplevelser og et kæmpestort grønt atrium. Gavekort gælder også i Restaurant BARK, som byder på smagsoplevelser med et strejf af Amerika, og omgivet af grønne palmer og tropiske planter i vores Atrium.

Gavekort til Copenhagen Marriott

Copenhagen Marriott Hotel byder på 5-stjernet luksus i Københavns centrum - lige ud til havnebad og kanalen. Nyd livet og udsigten på terrassen, som ligger i første række til Kalvebod bølge.

Hos Copenhagen Marriott Hotel, er der masser af muligheder for at nyde livet ved vandet. Sejl en tur eller tag et dyp i vandet - både sommer og vinter.

Bellagroup - Center Boulevard 5 - 2300 København S
CVR: DK37939838
Kontaktinformation

 

Bellagroup er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. 
Bellagroup består af AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event.

Vi arbejder målrettet med CSR og bæredygtighed på tværs af brands og forretningsområder. Vores mål er altid at levere den bedste service til vores gæster og samtidig tage ansvar for forretningens påvirkning af og aftryk på miljø og samfund.