Jobs hos Bellagroup

Din fremtid i en verden af muligheder

Find dit næste job hos Bellagroup

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Vi råder over knap 1.600 hotelværelser, mere end 160 møde- og konferencelokaler og har ca. 65.000 kvadratmeter møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

Vores brands

COPENHAGEN MARRIOTT HOTEL  -  AC HOTEL BELLA SKY COPENHAGEN  -  BELLA SKY CONFERENCE & EVENT  -  BELLA CENTER COPENHAGEN  -  CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS  -  CIFF

Ledige jobs

Vi tilbyder en bred vifte af jobmuligheder i et mangfoldigt miljø med plads til individuel udvikling. Vores kultur har stærke rødder i værtsrollen og bygger desuden på en fast tro på, at hver medarbejders indsats gør en mærkbar forskel.

Vi tilbyder blandt andet:

Gode karrieremuligheder
såvel internt i organisationen som internationalt via blandt andet Marriott International og IHG.

Ordnede arbejdsforhold
Vi har styr på vores overenskomster og sikrer ordnede forhold.

Mange medarbejderfordele
som f.eks. rabatter på hotelovernatninger i hele verden, rabat i egne restauranter og hoteller og mange fordelagtige rabataftaler med partnere.

Andre karrieremuligheder

 • Uopfordret ansøgning
  Du kan sende din ansøgning uopfordret til Bellagroup og sikre dig, at du fremadrettet bliver holdt orienteret om opslåede stillinger, der matcher din kompetenceprofil.

 • Tilkaldevagt
  Vi har løbende brug for tilkaldevagter til vores arrangementer. Det kan være: Garderobe, cafémedarbejdere, tjenere, kokke, køkkenmedhjælpere eller host/hostesses.

  Lyder dette interessant for dig, så tilmeld dig vores database, og meld dig på de arrangementer, der passer dig.

 • Elever & Praktikanter
  Hos Bellagroup søger vi altid nye entusiastiske elever og praktikanter.
  Registrer dig i databasen, så vender vi tilbage til dig så snart vi har fundet et match med en af vores åbne stillinger.

Vi stræber efter at være...

...et godt sted at arbejde
Vi tror på, at en tillidsbaseret arbejdskultur er essentiel for en organisation i konstant udvikling. Vi er dedikeret til udviklingen af en arbejdsplads, hvor folk føler sig værdsat og inspireret til at bidrage til vores fælles mål: Hosting Moments that Matter – for vores gæster og for hinanden.

Vi tager ansvar for vores omgivelser

I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, samt bestræber os på at have en positiv indvirkning på vores omgivelser.

Se meget mere i vores Responsible Hospitality Rapport 2021

Vores Responsible Hospitality strategi

Vores værdier & mission

Hosting Moments that Matter er vores eksistensberettigelse, omdrejningspunkt og mission. Vi skaber rammerne, og gæsterne udfylder dem.

Vi tror på styrken ved at bringe mennesker sammen. Vi tror på, at ideer udveksles, løsninger findes og fantastiske oplevelser deles, når mennesker mødes.

Vi ved, at synergien, der opstår, når vi forener kræfterne, er vigtig. Sammen er vi stærkest - vi er One Team.

Vores værdier