TRANSPORTSERVICE

I Bellagroup tilbyder vi en række forskellige transportmuligheder for gæster og kunder i vores forskellige venues og hoteller i København. Derudover er vores busser og limousine til rådighed for udlejning til alle former for kørsel.

Eksklusiv bustransport

Bellagroup tilbyder flere typer busser med chauffør til alt fra firmaarrangementer og dinner transfers til sightseeing. Busserne kan bookes på time- eller transferbasis – døgnet rundt, alle ugens dage. Også til ture i udlandet.

INFO OG PRISER

Nyd turen i Limousine

Uanset om du skal til lufthavnen, køre bryllupskørsel eller bare foretrækker din sightseeing eksklusiv kan vi tilbyde turen i limousine med privat chauffør. Vores limousine kan bookes på time- eller transferbasis.

Kontakt limo@bellagroup.dk eller tlf. 8877 6607

Find vej til hoteller og venues

På de enkelte hotellers og venues hjemmesider finder du mere information om beliggenhed og andre transportmuligheder. 

AC Hotel Bella Sky Copenhagen
Martha Christensens Vej 5, 2300 København S.
Midt i Københavns nyeste bydel, Ørestad - der både kan tilbyde natur og vand såvel som shopping, kultur og rigtig gode transportmuligheder. Få minutter fra Københavns centrum, Københavns Lufthavn og motorvejen.

Copenhagen Marriott
Kalvebod Brygge 5, 1560 København K
Hotellet ligger i hjertet af København, helt ned til vandet og med alt det København har at byde på lige om hjørnet, ligger Copenhagen Marriott Hotel med 5 minutters gang til Københavns Hovedbanegård og 20 minutters kørsel til lufthavnen.

Crowne Plaza Copenhagen Towers
Ørestads Boulevard 114 - 118, 2300 København S
Fordelagtig beliggenhed i Ørestad - et stenkast fra Skandinaviens største shopping center Fields, grønne områder, Royal Arena samt Ørestad metro- og togstation og midt imellem Københavns centrum og Københavns lufthavn.

Bella Center Copenhagen // Bella Sky Conference & Event
Indgang 7, Center Boulevard 9, 2300 København S. // Indgang 3, Martha Christensens Vej 10, 2300 København S
Messe-, kongres- og konferencecenteret ligger forbundet side om side og har den optimale beliggenhed i Ørestad lige ved Bella Center metrostation, busser til døren, masser af parkeringsmuligheder og kun 2 minutters kørsel fra motorvejen.